Warning: Undefined array key "action" in /www/wwwroot/mladitalenti.me/wp-content/themes/astra/functions.php on line 2
Pokaži svoj talenat - Mladi Talenti Crne Gore

Prijavi se, pokaži svoj talenat i osvoji neku od vrijednih nagrada!

Pokaži svoj talenat. NVO MMNE kroz projekat raspisuje konkurs za učešće mladih talenata u projekat “Mladi novi svijet”, cilj nam je da prepoznamo talenat kod djece I omladine, podstaknemo njihovo pravilno usmjeravanje i dalji razvoj kako bi svi daroviti učenici mogli da ostvare svoje pune potencijale i razvijaju se kao jedinstvene ličnosti.

Kroz projekat želimo da doprinesemo stvaranju uslova za kontinuiranu promociju i razvoj talenata kod učenika osnovnih i srednjih škola,  upotpunimo vannastavne aktivnosti kvalitetnim edukativnim sadržajima usmjerenim na razvoj dodatnih znanja i vještina u sledećim oblastima:

Razvoj  preduzetničkih sposobnosti

Kreativna fotografija

Slikarstvo

Kreativno pisanje

Webdizajna 

Ueđivanje školskog časopisa „Mladi novi svijet“

ZA NAJBOLJE RADOVE OBEZBIJEĐEN JE NAGRADNI FOND U IZNOSU OD 800 EURA.

Prijavi se i kreni sa radom odmah! Krajnji rok za prijave je 30. April 2022 a pravo učešća imaju mladi I djeca uzrasta između 12 I 16 godina sa teritorije opština Bijelo Polje I Berane! Prijave se šalju isključivo elektronskim putem i to na e-mail adresu office.mmne@gmail.com , 犀利士 VO-MMNE-Mladi-novi-svijet.docx”>PREUZMITE PRIJEMNI FORMULAR OVDJE.

Kroz projekat se bavimo i promovisanjem vannastavnih aktivnosti i učeničkih talenata, razvijanjem ličnih sposobnosti i kapaciteta darovitih učenika, sistematskim i kontinuiranim promovisanjem značaja talenata uz Razvijanje mjera za sistematsko i kontinuirano promovisanje značaja talenata.

Želimo da motivišemo učenike da stiču dodatna znanja i razviju kreativne sposobnosti. Ciljna grupa projekta je talentovana omladina, djeca iz osnovnih i srednjih škola iz Bijelog Polja i Berana.

Projekat sprovodi NVO Multimedijal Montenegro (MMNE) a finasiran je od strane Ministarstva prosvjete, nauke, kulture I sporta.

www.mladitalenti.me

Pokaži svoj talenat