Warning: Undefined array key "action" in /www/wwwroot/mladitalenti.me/wp-content/themes/astra/functions.php on line 2
Ono na šta smo fokusirani danas, kasnije oblikuje naš život! - Mladi Talenti Crne Gore

Ono na šta smo fokusirani danas, kasnije oblikuje naš život!

Razmislite šta je ono što Vam stavlja osmjeg na lice? Šta Vas čini ispunjenim i srećnim? Šta je ono zbog čega biste se probudili bez alarma i šta biste radili čak iako ne biste bili plaćeni za to?

Ono čemu bismo se posvetili samo da imamo još malo vremena. Samo da nije nešto iskrslo. Samo da imamo bar još jedan slobodan dan. Sat. Minut. A kada bismo imali sve to što smo rekli da nemamo, a predstavlja naše glavno ograničenje na putu uspjeha, šta bismo onda uradili? Vjerovatno isto-NIŠTA!

Ono što se može izvući kao zaključak iz svega prethodno navedenog je da će upravo ono na šta smo fokusirani danas, ono čemu dajemo sebe i svoje vrijeme , kasnije oblikovati naš i život koji ćemo živjeti. Najuspješniji ljudi nikada nijesu bili oni najtalentovaniji, već oni koji su dozvolili sebi da taj talenat najprije spoznaju, a zatim ga iskoriste i razviju snagu i konkurentsku prednost. Isključivo od nas zavisi da li ćemo svoje vrijeme neodgovorno bacati ili ga investirati u ono što nam je zaista važno. Bez kontinuiranog rada na sebi talenat će ostati samo to – talenat!

NVO MMNE od svog osnivanja akcenat stavlja na mlade i talentovane ljude, na rad sa njima i pružanje podrške u razvoju
intelektualnih kapaciteta, stvarajući na taj način povoljan ambijent za njihov razvoj i promociju.

Projekat ,,MLADI NOVI SVIJET” koji se bavi otkrivanjem i njegovanjem talenata u cilju stvaranja podloge te razvoj intelektualne elite naše države, koja će svojim znanjem i zalaganjem biti pokretačka snaga našeg društva i države, sprovodi NVO Multimedial Montenegro, a finansiran je od strane Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta.

www.mmne.me