Warning: Undefined array key "action" in /www/wwwroot/mladitalenti.me/wp-content/themes/astra/functions.php on line 2
Napredujmo tako što ćemo ići u susret neizvjesnosti - Mladi Talenti Crne Gore

Napredujmo tako što ćemo ići u susret neizvjesnosti

Mnogi od nas sebi postavljaju čuveno pitanje ,,Ko sam ja”?

Ljudi koji postavljaju sebi ovo pitanje često se bore sa pronalaskom smisla svog postojanja i tragaju za konkretnim odgovorom. Kada se orijentišemo sa posmatranja svog identiteta kao fiksnog, na proces njegovog postojanja, možemo iskustiti brojne dobrobiti. Umjesto da pokušavamo da ,,uhvatimo” zamrznut kadar svog života, bolje bi bilo da prihvatimo doživljaj koji nam nudi proces repozicioniranja, mijenjanja i osmišljavanja sebe i svojih iskustava. Taj proces postojanja omogućava nam da se pomjerimo od ograničenja koja nam mogu nametati naša prošla iskustva i dopustimo da život bude promjenljiv.

Dok pokušavamo da spoznamo sebe, u svojoj toj kompleksnosti, dobro je da obraćamo pažnju na proces života koji se stalno odvija i traje. Kako bi ovo postigli, potrebno je da neizvjesnost učinimo dobrodošlom.

Kako bi otključali svoj potencijal prvi korak je osvješćivanje. Osvjestiti čime zaista raspolažete i volja da potencijal iskoristite!

NVO MMNE od svog osnivanja akcenat stavlja na mlade i talentovane ljude, na rad sa njima i pružanje podrške u razvoju
intelektualnih kapaciteta, stvarajući na taj način povoljan ambijent za njihov razvoj i promociju.

Projekat ,,MLADI NOVI SVIJET” koji se bavi otkrivanjem i njegovanjem talenata u cilju stvaranja podloge te razvoj intelektualne elite naše države, koja će svojim znanjem i zalaganjem biti pokretačka snaga našeg društva i države, sprovodi NVO Multimedial Montenegro, a finansiran je od strane Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta.
www.mmne.me