Warning: Undefined array key "action" in /www/wwwroot/mladitalenti.me/wp-content/themes/astra/functions.php on line 2
Iskoristi svoj talenat, zakorači u budućnost - Mladi Talenti Crne Gore

Iskoristi svoj talenat, zakorači u budućnost

Strah od budućnosti je zapravo strah od nepoznatog. Niko ne može da zna šta donosi sjutra, a kamoli godine koje dolaze. Ali, to “sjutra” nekako i dočekamo i preguramo, ali šta je sa tom famoznom budućnošću? Kako će izgledati? Da li će biti onakva kakva želiš da bude? Pitanja i pitanja bez odgovora, a u tebi rastu strah i anksioznost.

Ipak, verovali ili ne, ovo ne muči samo tebe – strah od budućnosti, problem sa neizvesnošću i nesigurnošću u posljednje vrijeme se javlja kod većine mladih, naročito milenijalaca koji su već zakoračili u “odrasli život” i naprasno ne znaju šta dalje.

Bitno je da ne odustajemo od svojih snova, da ono što radimo radimo za jakom željom i da čvrsto vjerujemo u to. Svi mi smo izvorište talenata i nikako ih ne smijemo potiskivati,

Iskoristi svoj talenat, zakorači u budućnost i gradi je na kvalitetan način. Radi ono što voliš. Makar pokušaj!

NVO MMNE od svog osnivanja akcenat stavlja na mlade i talentovane ljude, na rad sa njima i pružanje podrške u razvoju intelektualnih kapaciteta, stvarajući na taj način povoljan ambijent za njihov razvoj i promociju.

Projekat ,,MLADI NOVI SVIJET” koji se bavi otkrivanjem i njegovanjem talenata u cilju stvaranja podloge za razvoj intelektualne elite naše države, koja će svojim znanjem i zalaganjem biti pokretačka snaga našeg društva i države sprovodi NVO Multimedial Montenegro, a finansiran je od strane Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta.

www.mmne.me