Warning: Undefined array key "action" in /www/wwwroot/mladitalenti.me/wp-content/themes/astra/functions.php on line 2
Besplatan kurs fotografije - Mladi Talenti Crne Gore

Besplatan kurs fotografije

BESPLATAN KURS PROFESIONALNE FOTOGRAFIJE

NVO MMNE obavještava učenike srednjih škola iz Bijelog Polja, Berana i Mojkovca da su u toku prijave za besplatan kurs profesionalne fotografije koji će se održati u Bijelom Polju (Prostorije EU kutka) 12. i 13. septembra od 11:00 časova do 14:00 časova.

Menadžment NVO MMNE pozvao je mlade da se prijave i dodatno unaprijede svoja znanja I vještine.

Nakon završetka kursa učesnici će ostvariti pravo da učestvuju na konkursu za najbolju fotografiju u sklopu kojeg je obezbijeđen nagradni fond u iznosu od 150 eura.

Besplatan kurs realizuje se u sklopu projekata “Mladi novi svijet” koji finansira Ministarstvo prosvjerte. Cilj projekta je da prepoznavanje talenata kod djece I omladine, podstakne njihovo pravilno usmjeravanje i dalji razvoj kako bi svi daroviti učenici mogli da ostvare svoje pune potencijale i razvijaju se kao jedinstvene ličnosti.

“Kroz projekat želimo da doprinesemo stvaranju uslova za kontinuiranu promociju i razvoj talenata kod učenika osnovnih i srednjih škola, upotpunimo vannastavne aktivnosti kvalitetnim edukativnim sadržajima usmjerenim na razvoj dodatnih znanja i vještina” saopšteno je iz menadžmenta NVO MMNE.

Prijavi se, pokaži svoj talenat i osvoji neku od vrijednih nagrada!

Prijave traju do 10. Septembra, a pravo učešća imaju srednjoškolci iz Bijelog Polja, Berana I Mojkovca.

Prijave se šalju isključivo elektronskim putem i to na e-mail adresu office.mmne@gmail.com sa sledećim podacima: Ime, prezime, adresa, kontakt telefon i kratko motivaciono pismo (zbog čega želiš da naučiš profesionalnu fotografiju).

Kroz projekat se bavimo i promovisanjem vannastavnih aktivnosti i učeničkih talenata, razvijanjem ličnih sposobnosti i kapaciteta darovitih učenika, sistematskim i kontinuiranim promovisanjem značaja talenata uz Razvijanje mjera za sistematsko i kontinuirano promovisanje značaja talenata.

Želimo da motivišemo učenike da stiču dodatna znanja i razviju kreativne sposobnosti. Ciljna grupa projekta je talentovana omladina, djeca iz osnovnih i srednjih škola iz Bijelog Polja i Berana.

Projekat sprovodi NVO Multimedijal Montenegro (MMNE) a finasiran je od strane Ministarstva prosvjete, nauke, kulture I sporta.
犀利士 ne.me%2F&h=AT1EnpzqLmxC7Do3ypEyn8X0UIeM4AaQMh6gB66RBzoBH_WCKFYhQny7_TvV8VLvu9VabFQxWM7ZAWMP2y5PuTUbk9jLdQ6bqwoNW95QzaWylUNIUKu684gqTXuBUp2IJ1coR5FL5Xrg3gKJb1QZEh3Ekvn3E7LFhY8CJSuHTS-5TKsFAT4nSOJsHlvYysmLvTSIa-yEK-5i6paKPB2IGUDdcGNb4nB1cFWAEjIgZoWY2i0DosI1yFz7upshpryWVEsb-ZpO17llwpv7osnfdDqvxoUC0OFTlJKkp5APUMWkOOLQvvvTChQjmxpcXk1mN-InLf560twyLrMsfco_9-SKKZG9nGp1XM8HBu_ETKymYFZKy9ACCorVacsh1WW_uKM7Bt8-xpoSWoDtrcXzz2oriF8dKPotcCywIDK6VDnS9oqnVA2XqwtAWihoimz4f_aNOTo0CJJoVt6UAqOjwAxHLvESk9jTq4ahgJ36G-eLU-LWygsVxvtOSMmH25TM8Zxm1pUsn7G9CTI3mX6Tdems6BllC08ldtuc3UiEEr0dGnkXcr8jOOwj2kdfBnUIiCoMC6XNnx1nQawq5-I7y3-X5eBECM-YSN4TaSB8FABoFDS3pcsw8lPqWNtY7TBm2ouXU1syu5epOpbT2mvdHCzKnigldqQg-iHhsk5BI2kBrezyBkYEaJ81nVthZStIACax0TMLFqCNMavq” target=”_blank” rel=”noreferrer noopener”>www.mmne.me